Posted on
Retreat for your Soul Part II

Continuăm cu povestea începută luna trecută într-un peisaj minunat. Revenim cu Retreat for your Soul Part II: Descoperă-ți pasiunea. Pentru că ați întrebat de acest eveniment și ați cerut să se repete, Universul v-a ascultat.

Pe data de 1 Octombrie 2023 mergem înapoi la Villa Nikolas by the Lake în comuna Geaca, jud Cluj pentru un nou retreat. Tema acestui retreat este Descoperă-ți pasiunea. Vom dezbate această temă și o vom întarce pe toate părțile astfel încât să înveți cum să faci această descoperire.

Toată lumea vorbește despre această pasiune, despre vocație, despre acel ceva care îți face sufletul să fie fericit. Unii oameni se nasc cu ea, alții o caută și o găsesc, iar alții nu o găsesc niciodată și mor nefericiți. Noi nu ne vom limita, pentru că știm multe lucruri și avem acces la orice.

Dar cum îți poți da seama care este acel lucru? Îți plac multe lucruri, dar între timp apar tot felul de emoții, situații și chiar dacă crezi că îți place ce faci, apare teama de a nu-ți atinge obiectivul, de a nu dezamagi și multe alte presiuni. Descoperirea pasiunii și a fericirii este o temă care macină foarte multe persoane.

Ne dorim să ne găsim scopul în viață, să simțim că trăim pentru ceva anume. Atfel, tot ce facem ni se pare că este în zadar. Iar toate activitățile, în loc să ne aducă bucurie, devin tot mai grele și mai solicitante.

Întrebarea care se află pe buzele tuturor este: “Cum pot să îmi găsesc pasiunea?” Ei bine, dacă vrei cu adevărat, poți și chiar destul de ușor. Ai nevoie de puțină dedicare, timp și câteva tehnici.

Și știm că ești dispus să faci asta. Pentru că lipsa unui răspuns la întrebarea de mai sus declanșează panică, anxietate și confuzie. De aceea venim cu soluția.

Te invităm alături de noi la Retreat for your Soul, unde vom avea o sesiune de yoga cu Simona Echim, care te va ajuta să îți relaxezi mintea și corpul. După vom trece la coaching cu multe întrebări pentru tine, care te vor ajuta să conștientizezi în ce punct te afli în viața ta acum. Iar pe lângă asta, vei experimenta diferite stări de meditație.

Vei avea idei revelatoare care te ajută să îți descoperi pasiunea în viață. Iar cu această pasiune să poți să îți transformi viața așa cum îți dorești. Și fiecare dintre noi dorim să facem asta.

Locația este una superbă, pe malul lacului, în mijlocul naturii, elemente care facilitează conectarea. Locurile sunt limitate, de aceea înscrie-te cât mai repede pentru a-ți ocupa locul. Mai multe detalii găsești la acest link, iar dacă ai nevoie de mai multe informații, nu ezita să mă contactezi.

Instagram @isabelacete Facebook: Izabella Cete

De abia aștept să ne vedem!