Posted on
Retreat for your Soul

Din momentul în care sună ceasul deșteptător, începe goana după tot. Casă, muncă, familie, copii, viață socială și bani, mulți, foarte mulți bani și de aici începe un dezechilibru total. Eu vin către tine azi cu restabilirea acestui echilibru cu ajutorul unui Retreat for your Soul.

Știm că pentru avea acea viață echilibrată, avem nevoie de un ritual zilnic de self care care trebuie respectat întocmai pentru ca echilibrul echilibrul să rămână cât mai mult timp în viețile noastre. Se spune că starea de bine înseamnă echilibru, care este de fapt un somn odihnitor, emoții plăcute, hidratare, sport și iubire de sine. Faci toate astea și totuși ceva nu merge bine, asta pentru că nu le faci cum trebuie, so wake up!

Faci multe lucruri, dar le faci în fugă sau superficial. Sau poate faci lucruri nepotrivite pentru tine, lucruri forțate, doar pentru că sunt la modă, sperând că îți vei aduce singur(ă) acea stare de bine. Când lucrurile nu funcționează, tot timpul ai nevoie de puțin ajutor din exterior.

În prezent, din păcate, sunt oameni care nu cer ajutor și nu acceptă ajutor niciodată sau nu fac nimic pentru starea lor de bine. Nu se gândesc deloc la ei și asta este foarte trist. Noi ne-am gândit la tine și la nevoia ta de a avea echilibru și împreună cu Simona Echim, te invităm la un Retreat de o duminică după-masă, în data de 27 august!

Am gândi acest program special pentru starea te de bine. Nu contează de unde vii, ce ai mai facut înainte sau ce nu ai făcut, poți să vii la acest eveniment, pentru că cu toții avem nevoie de stare de bine în viața noastră. Programul nostru va conține Yoga, Mindfulness, Coaching, Meditație și multe alte tehnici care să te ajute chiar și după acest eveniment.

Villa Nikolas by the Lake

Am ales o locație care by default îți aduce starea de bine, prin energia lui și prin toată pozitivitatea pe care o emană și anume Villa Nikolas By The Lake pe malul lacului Geaca. Acest loc este unul superb, în mijlocul naturii, care te va relaxa instant. Aerul curat, verdeața și apa sunt elemente care ajută la restabilirea echilibrului.

Pentru a avea acest echilibru este nevoie să începi acum să faci ceva pentru starea ta. Vei avea șansa să îți deschizi sufletul fără frica de judecată într-un mediu safe, vei putea să te descoperi, să te cunoști mai bine și să socializezi. Noi vom fi alături de tine și îți vom răspunde la orice fel de întrebare sau nelămurire.

Alege ceea ce este mai bine pentru sufletul tău și vino alături de noi la Retreat! Înscrie-te cât mai repede, locurile sunt limitate! De abia așteptăm să te cunoaștem!

Mai multe detalii despre acest eveniment găsești aici!