Posted on
Lady-like parisian bedroom

Fiecare femeie își dorește un colț doar al ei. De preferat, să fie alcătuit de un designer, dar dacă acest lucru nu se întâmplă, poți să îți construiești singură un colț de rai. Exact după propria preferință.

În căutare de idei și inspirație pentru propriul meu colț de rai, care încă nu este finalizat, am dat de câteva imagini fascinante. În acest weekend vreau să îți aduc o doză de inspirație pentru camera sau colțul de make-up și beauty.

Make-up and beauty corner

Măsuțele de make-up sunt foarte drăguțe și utile. Fiecare fată are nevoie de un astfel de loc. Fie că îți faci o cameră întreagă, o mini cameră sau doar un colț de cameră, fă-o exact așa cum îți place ție. Nu există reguli! Acesta poate fi schimbat sau redecorat oricând, fiind un loc mic, nu necesită mult efort.

Little make-up table

Acest loc te reprezintă, te face să te simți frumoasă, îți dă o stare de bine. Este un fantasy space, unde ești înconjurată de lucrurile tale preferate, bijuterii, cărți, comori personale, skincare, make-up sau orice altceva îți dorești.

Beauty place with accesories

Aceste locuri pentru ladies au devenit destul de populare. Au pătruns aproape în fiecare casă. Oferta de design este foarte generoasă, așa că ai de unde alege.

Little personal objects

Construiește-ți un loc fabulos, vibrant, elegant sau oricum îți dorești. Lasă-ți creativitatea să iasă! Ideile sunt nelimitate.