Posted on
Sâmbătă la TedxCluj

Pe 10 iunie, am participat, cu mare entuziasm, cu fast, cu prieteni buni la TedxCluj. Evenimentul a avut loc la BT Arena în Cluj-Napoca într-un cadru creativ, dinamic și primitor pentru noi. Sâmbătă la TedxCluj am întâlnit oameni plini de idei bune și valoroase.

Da, știu că a trecut deja mai bine de o săptămână, însă eu am rămas cu acel vibe pozitiv de la event. Revenind la oameni, acești oameni mi-au dat multe idei de pus în practică, așa că am plecat cu noutăți, teme de casă și o stare de bine. Mulțumesc frumos!

TEDxCluj

Am stat de vorbă cu doi dintre speakeri și anume cu un medic de la Târgu Mureș, Dr. Ovidiu Cotoi și un artist englez, Adrian Fisher. Acești domni sunt de-a dreptul umani, atât pe scena, dar mai ales în afara ei. S-au potrivit perfect cu tema acestui an: Human.

Sunt recunoascătoare pentru fiecare cuvânt auzit, fiecare emoție și pentru fiecare “aha” rostit la fiecare speech, cu voce tare sau fără cuvinte. Pentru că de multe ori rămâi fără cuvinte. Povestea celui din față, emoția transmisă, căldura sau informația nouă care ajunge la tine, îți ia în schimb cuvintele.

Event TedXCluj

Acel weekend a fost unul super productiv. Poate când auzi de speech-uri îți sună plictisitor, dar îți spun că nu este așa deloc. Oamenii de pe scenă sunt specialiști în domeniul lor, poate sună ciudat, însă evenimentul poate fi unul terapeutic.

Lucian Mîndruță la TedXCluj

Serios, pentru mine a fost liniștitor să aflu noutăți din medicină, tehnologie, psihologie și altele. Recomand să mergi măcar o dată la o astfel de conferință marca Tedx (dacă nu ai fost până acum), pentru că îți va deschide orizonturile și vei învăța extrem de multe lucruri. Viitorul nu sună chiar atât de rău cum crezi, oamenii aștia chiar aduc speranță!

Felicitări echipei TedxCluj și de abia aștept să ne vedem anul următor!