Posted on
1 Day Yoga Retreat

25 Septembrie 2022 – Revenim cu un nou Yoga Retreat de 1 zi. Save the date! September 1 Day Yoga Retreat este o întâlnire de 1 zi alături de mine și Simona Echim. Împreună, în această toamnă, îți aducem într-un loc yoga, coaching, Wingwave, o super meditație ghidată și alte surprize.

Pentru aceste activități am ales o locație de vis, la lacul Beliș, chiar pe marginea lacului în inima munților. O să vorbim despre ambiție și cum ne ajută sau ne sabotează aceasta. Dorim să aducem o stare de echilibru, să îți facem ziua mai frumoasă, mai distractivă și să inducem o stare de bine, atât pe saltea, cât și în afara acesteia, stare pe care să o iei cu tine. Te așteptăm într-un grup restrâns de oameni frumoși, alături de care să crești.

Simona se va ocupa de corpul tău și te va energiza cu yoga și alte exerciții surpriză, care îți vor întări corpul și vor restabili echilibrul. Indiferent dacă este prima sau a 500-a oară când pășești pe salteaua de yoga, îți vei găsi ritmul în această clasă pe toate nivelurile. Simona este o persoană caldă și dedicată și îți va fi lângă tine la fiecare postură. Mai mult, îți va explica fiecare mișcare.

Eu mă voi ocupa de minte și suflet. Vom avea coaching cu discuții captivante și cu multe conștientizări. Vom aborda ambiția dintr-o altă perspectivă și o vom accesa cu ajutorul tehnicii Wingwave. Meditația ghidată de 30 de minute îți va elibera mintea, îți va relaxa corpul și va completa starea de bine.

Înscrie-te cât mai repede, locurile sunt limitate! Te așteptăm cu brațele deschise să petrecem împreună o zi în care să învățăm, să ne relaxăm și să creștem. Mai multe detalii despre eveniment găsești pe Facebook aici. Sau dacă ai întrebări de orice fel ne poți contacta pe oricare din noi pe următoarele conturi de Instagram @simona_echim @isabelacete

I can’t wait to see you there!