Posted on
Home scent

Nimic nu se compară cu un miros plăcut și fresh, care îți învăluie toată casa. Fie că pătrunde prin ferestre primăvara sau îl aduci tu prin diferite forme, important este ca totul în casă să fie plăcut și să te facă să te simți bine. Parfumul este un accesoriu foarte imporatnt în orice casă, mai ales pentru cele care sunt aproape de o apă. Chiar dacă apa este fresh, mirosul ei nu este plăcut tot timpul.

Bubble candles

Ca și multe alte case din oraș și a mea este într-o zonă destul de aglomerată. Caut mereu diferite arome cu care pot să schimb atmosfera din casă și să neutralizez eventualele mirosuri toxice. Am găsit foarte multe soluții inovatoare, precum lumânările parfumate, bețigașele cu ulei iar în sezonul cald, florile.

Flori parfumate in baie

Difuzoarele de arome sunt totuși cele mai eficiente și mai puternice. Cei de la Nest Fragrances, despre care am scris de puțin timp aici, au variante foarte comode și ușoare. Aceste arome sunt perfecte pentru orice încăpere, chiar și pentru dormitor. Totuși, difuzoarele cu ulei sunt destul de puternice pentru cei care au un nas mai sensibil. Spre deosebire de lumânări, ele durează aproximativ o lună.

Large candle

Eu am destule lumânări prin casă, de obicei cu arome de fructe de pădure, dar pentru sezonul cald introduc și arome de flori, precum lavandă sau lăcrămioare. Dacă ai o cameră mare, poți să pui și lumânări și difuzor în diferite colțuri. Eu mai adaug un puf de parfum și între haine sau genți. Give it a try, o să miroase altfel tot dulapul. Vara avem nevoie tot timpul de un referesh, chiar și în dulap.

Set-up parfumat in baie

Aceste accesorii sunt bine-venite și în bucătărie și baie. În baie oricum primează mirosurile puternice de săpun sau geluri de duș sau cel puțin așa ar trebui. Dar în bucătărie este indicat de ținut, măcar o lumânare parfumată. Eu ador mirosurile fresh în toate încăperile casei iar flacăra luminărilor îmi dă o stare de bine. It’s refreshing!

Lumânare parfumată