Posted on
secolul singurătății

Noreena Hertz este scriitoare, profesor universitar și om de televiziune, este în prezent, conform publicației The Observer, “unul dintre cei mai influenți lideri de opinie”, iar Vogue o consideră “una dintre cele mai puternice femei din zilele noastre”. În această carte Secolul singurătății, ne împătășește studiile și cercetările ei despre singurătate și relațiile interumane. Viețile noastre moderne sunt puternic afectate de singurătate. Chiar dacă noi nu recunoștem asta.

Este demonstrat cu studii concrete că sentimentul de singurătate afectează serios sănătatea și calitatea vieții. La fel și faptul că această singurătate este într-o ascensiune destul de galopantă, mai ales în țările dezvoltate. Singurătatea nu ține cont de vârstă, dar face mai mult rău în perioada bătrâneții. O să vezi cum ajung și tinerii fără prieteni.

Secolul singurătății este o carte captivantă, cu întâmplări din lume de care cu siguranță nu ai mai auzit pănă acum. Este o carte bine scrisă, care ne educă și ne oferă informații pe care în altă parte nu le putem accesa. Îți recomand să o citești și să te gândești puțin la tot ce afli. Iar dacă nu o găsești, o fac eu cadou într-un Giveaway pe pagina mea de Instagram.

Click aici pentru Giveaway și grăbește-te pentru că sunt ultimele ore în care te poți înscrie.