Posted on

Anul 2019 a fost un an plin. Cu de toate… și bune și mai puțin bune. Totuși am avut mai multe concedii decât de obicei. Îmi aduc aminte cu drag de emoțiile trăite călătorind prin lume.

Mă uit înpoi și vizualizez toate locurile unde am pășit, momentele frumoase pe care le-am trăit. M-am gândit să fac un top 3 destinații preferate în anul 2019. Aceste locuri m-au umplut fiecare cu experiențe diferite, pentru care sunt foarte recunoscătoare.

1. Canada – Iulie – August 2019

A fost un concediu lung și foarte relaxant. În Canada am fost înconjurată de oameni dragi, calzi, care te fac să te simți ca acasă. Deși zborul este puțin lung, aproximativ 10 ore, este cursă directă de la București la Montreal, ceea ce este un lucru bun, pentru că salvează mult timp și efort. Astfel am evitat escalele și nesfârșitele așteptări pe aeroporturi. Da este departe, însă merită tot efortul și oboseala, pentru că este o țară frumoasă, diferită, o America altfel.

No make-up 😉
Landing in Montreal
Traveling also means al lot of waiting and shopping!
Traveling is always fun!
Watching the Bromont competition!
Sunset before the flight.

2. Spania – Iunie 2019

Am plecat la Barcelona în luna iunie. Acest concediu a fost organizat cu mult timp înainte. A fost un crazy-trip cu mulți prieteni și cu multă distracție. Nu a fost pentru prima dată, însă a fost cel mai reușit concediu din Barcelona, dintre toate celelalte vizite anterioare.

A fost cu siguranță un trip, pe care nu o să îl uit niciodată. De la locurile frumoase, pe care le-am vizitat, la oamenii deschiși, prietenoși, relaxați, libertini la cultura lor bogată și fascinantă, a fost o experiență extraordinară. Ne-am distrat foarte mult, am vizitat foarte multe, am umblat foarte mult, ne-am relaxat, a fost un concediu cu de toate.

3. Grecia – August 2019

Pentru mine a fost prima vacanță în Grecia. Această țară întotdeauna mi-a stârnit o curiozitate. Ce fac oamenii aștia de sunt tot timpul veseli? Am aflat, nu se stresează.

Am vizitat orășelul Kavala și Salonic. Grecii au un farmec aparte, sunt relaxați, petrec până noaptea târziu. Kavala este un orășel frumos, curat, situat pe munte, cu un view care îți taie respirația. M-am simțit ca într-un film pe străduțele înguste, case cohete, așezate pe stânci.

La Salonic era multă agitație, nebunie, fiind un oraș mai mare este mai aglomerat. Cu siguranță acolo nu te plictisești. Un must visit este The White Tower, un loc încărcat de istorie. O să revin cu mai multe detalii despre toate aceste locuri superbe.

Kavala port