Posted on
Grown Alchemist Beauty

Îngrijirea tenului și a pielii este o prioritate pentru mine. Aud de la fete, care nu sunt tocmai la 20 de ani, că nu folosesc cosmetice, pentru că nu sunt bune. Fetelor, o să vorbim noi peste încă zece ani și vedem atunci cum o să arătați!

Cremele de mâini sunt un must iarna. Stai cu mâinile în frig și vezi cum o să arate! Demachiantul este esențial pentru ten. Cum ai arăta dacă nu te-ai demachia niciodată?

Cremele de corp ajută pielea să fie elastică și hidratată. Peeling-urile, loțiunile, serurile, măștile și multe alte ajutoare au fost inventate să ne facă bine și nu rău. Industria cosmetică este imensă și dacă nu era bună, cu siguranță azi nu mai exista.

Grown Alchemist face products

Dacă vă e frică de chimicale, există produse organice și naturale, speciale pentru cele cu probleme la mansardă. După vârsta de 25 de ani ar trebui să fie obligatoriu skincare-ul. Și asta pentru toată lumea!

Căutând, ca de obicei, lucruri și produse neobișnuite și mai puțin cunoscute, am dat de un brand australian de produse cosmetice, Grown Alchemist. Am găsit de la produse pentru ten, păr, corp, cam tot ce ai nevoie pentru o îngrijire completă.

Grown Alchemist Skincare

Cremele sunt light, toate produsele sunt făcute în Australia cu ambaleje simple și stylish. Toate sunt organice, cu ingrediente naturale și vegane. Se încadrează în categoria eco friendly, așa că sigur nu o să îți facă niciun rău.

eco friendly skincare

Aaand the tip of the iceberg is…Grown Alchemist se găsește și în România. Le puteți comanda de aici. Eu zic să nu vă neglijați tenul și pielea, pentru că o să vă pară rău mai târziu.

Grown Alchemist Cleanser

Nu mai lungim vorba și dăm drumul la comandă, cât încă produsele sunt reduse. Yey!