Posted on
Green house

Ce faci când vrei să te simți în fiecare zi în natură? Îți faci casa verde, bineînțeles. O familie iubitoare de natură, și-a vopsit toată casa în verde.

Casa a fost refăcută total de mai mulți designeri. Deoarece, încă nu este gata în totalitate, am doar câteva poze să vă arăt. Livingul este unul spațios, de un verde fresh, care te conectează cu exteriorul.

green living

Piesele de artă sunt toate funcționale, cu multe plante, tablouri și cărți. Spațiile sunt simple cu un touch de glamour. Totul este modern, mobila, arta, accesoriile, cu un aer curat și finisaje clare.

Camera mea preferată este dormitorul, simplu, fresh și sofisticat în același timp. Spațiul nu este încărcat, acesta conferind momente de liniște. Verdele este o culoare extrem de calmantă, perfectă pentru dormitor.

green bedroom

Baia are și ea verde, podeaua dând aerul fresh. Mi-a plăcut în mod special, ideea de baie alb cu verde. Este diferit, sofisticat și timeless.

green bathroom

Dacă ai nevoie de inspirație și îți dorești altceva decât designul de est și trendul de moment, această casă îți oferă acel altceva cu bun-gust.