Posted on
skincare cu revitalift

Tot am așteptat și am așteptat până să pot scrie acest articol. Asta pentru că trebuie să treacă o perioadă până să pot să îmi dau cu părerea. Este vorba despre produse de skincare cu Revitalift Laser X3.

Și iată că a venit timpul să scriu. Yeee, asta e partea mea preferată! Acum o lună am primit noile produse de skincare de la L’oreal Paris.

Mai exact, este vorba despre o cremă de zi si una de noapte, ultima generație. Au venit ambalate frumos într-o cutie neagră cu panglică, de am crezut că este iar Crăciunul. Packaging-ul a fost minunat.

L'oreal Paris Revitalift pack

Începând cu a doua zi am și dat drumul la testare. Promisiune lor este hidratare, fermitate și luminozitate. Eu am început cu crema de zi în prima dimineață și pot să spun că hidratează foarte bine tenul până seara.

La prima vedere, mi-a plăcut că are absorbție rapidă. Deși este o cremă antirid, nu este grasă și lipicioasă. Dacă ai tenul curat, se vede și un glow sănătos, noroc că în perioada asta am tenul destul de curat.

Cremă de zi L'oreal

Crema de noapte are o textură mai densă, însă nu lipicioasă și foarte hrănitoare. Astfel că corectează ridurile, eu am observat pe frunte, unde am două riduri orizontale și destul de vechi. Nu le-a șters de tot, dar le-a diminuat, astfel că dimineața am fruntea vizibil mai netedă.

Cremă de noapte L'oreal

Aceste două creme antirid de la L’oreal Revitalift conțin 3 ingrediente antirid recomandate de medicii dermatologi, cele mai importante ingrediente, adunate acum într-o singură formulă. Aceste ingrediente sunt: Vitamina C, Acid Hialuronic și Pro-Retinol. Cred că toată lumea a auzit de aceste trei ingrediente și de acțiunea fiecăruia în parte.

Dacă nu știi ce fac acestea, îți zic pe scurt de fiecare. Pro-Retinol este ingredientul care ajută la netezirea ridurilor și restabilește textura pielii, adică diminuează sau poate la unii chiar șterge ridurile. Acidul hialuronic hidratează intens și umple pielea din interior și vitamina C dă luminozitate și corectează petele sau tonurile neuniforme ale tenului.

Ce altceva ti-ai mai putea dori de la un produs de skincare? Acum nu trebuie să folosești zece produse când ai o cremă formulată cu cele mai importante ingrediente. Adică două creme pentru un skincare complet.

Mulțumesc L’oreal pentru cadou! Chiar dacă a trecut Crăciunul tenul nostru are nevoie de răsfăț tot anul.