Posted on
On the road

Hi all! Iar s-a schimbat anotimpul, zilele se scurtează încet și încep ploile. Nu, că nu suntem de la meteo!

Mi se întâmplă ca odată cu venirea toamnei să lucrez mai mult, să vreau mai mult, să scriu mai mult, să umblu mai mult și evident să slăbesc mai mult. Pentru că mă mișc mai mult.

Am observat că oamenii se schimbă odată cu anotimpurile, de la atitudine la comportament, de la planuri la obiective, de la culoarea părului la stilul vestimentar. De exemplu primăvara și vara suntem mai energici, mai deschiși, mai activi. De ce nu putem fi așa tot timpul anului?

La început de an și în septembrie toată lumea se apucă de dietă și de sport, toată lumea vrea să slăbească. Și restul anului? Mă întrebam, oare nu suntem mulțumiți cu “cine” am fost anotimpul anterior? This is a never endig story.

Cu fiecare anotimp vrem o schimbare, indiferent că este de look, de stil vestimentar sau chiar de iubit/ă, pardon job, schimbare să fie.

Countryside autumn
Countryside autumn

Toamna aceasta simt că lucrurile stau altfel. Totul este mai calm, munca mai puțină, task-urile mai ușoare, zilele mai micuțe, parcă slăbesc și ele. Vremea ține cu noi, soarele arde mai tare. Vreau să văd mai multă bună-dispoziție, mai mult chef de viață, mai multe zâmbete.

Toamna aceasta chiar și gândurile îmi sunt mai ușoare. Mă întreb o fi ceva în aer sau mi se pare?

Autumn on the terrace
Source: Pinterest