Posted on
Linda Rodin

Am mai zis că mie îmi plac lucrurile neobișnuite, mai puțin cunoscute și o să scriu despre brand-uri, produse, oameni și subiecte mai puțin discutate.

Well, well, what’s Rodin? I mean, who?

Linda Rodin este un antreprenor, model și fost stilist american, în vârstă de 72 de ani. Și o frumusețe de femeie și om. Plină de energie, după vârsta de 60 de ani a început iar să lucreze ca model… Și alții se plâng la treizeci de ani. Shame on you!

Linda Rodin Style

După o carieră strălucită ca stilist, Linda a fondat în 2008 propria marcă de produse de beauty, Rodin. A început cu câteva uleiuri pentru față, iar acum Rodin produce creme pentru față și corp și parfumuri exclusiviste.

Produsele de beauty au o clientelă loială printre fashioniste și cunoscătoare, pentru că sunt clean și fresh. Linda preferă ingredientele simple și nu promite formule complexe și miraculoase. Toate produsele au la bază uleiuri esențiale.

La partea de parfumuri, cel mai râvnit se numește Bis, French for encore. Acest parfum are o poveste foarte interesantă. Aroma parfumului s-a născut dintr-o amintire și anume parfumul mamei Lindei.

Rodin Bis Perfume

Ea și-a dorit ca amintirea mamei să rămână cât mai vie și astfel a creat un parfum care seamană cu parfumul ei. Astfel, Linda își simte mama mult mai aproape și mult mai prezentă în fiecare zi. Dacă nici asta nu e creativitate, nu știu ce mai este…

Rodin Bis from a memory

Parfumul Bis miroase fresh, a verde, cu note de bergamotă, iasmin, lavandă și musk, combinate cu răceala aerului primăvara.

Rodin - fresh perfume

Rodin, atât brand-ul cât și omul, merită atenție. Oameni ca Linda, sunt cei care aduc valoare lumii și umplu cu energie orice încăpere. Jos pălăria pentru activitate, vârstă, felul ei a fi și stilul de viață! Kudos to Linda!