Posted on
Living si dining

Îmi place să văd case și interioare din ce în ce mai diferite. Îmi place să văd și un altfel de stil de viață, altfel de cum suntem noi obișnuiți. Tot ce găsesc inspirațional, frumos, diferit, educativ sau amuzant, aduc aici pe blog, să vezi și tu ce văd și eu.

Îmi plac oamenii care trăiesc diferit, care fac din orice lucru ceva frumos, îmi place acel happy living. Recent am găsit o casă, pe care nu aveam cum să nu o arăt aici. Chiar de la intrare, te surprinde living-ul și dining-ul deschis și primitor. Iar scările sunt parcă stairs to Heaven.

Bucataria

Albul domină în toată casa. La fel și marmura se găsește în fiecare încăpere în tonuri diferite, dar tot deschise, pentru a da luminozitate casei. Bucătăria este tot în stil minimalist, cu accent pe insula din mijloc. Aici marmura crem se împletește cu alb și auriu. Și bucătăria spune o poveste modernă și actuală. Totul este la îndemână, ușor și simplu, pentru că aici se petrece cel mai mult timp. Bucătăria este inima casei.

baia alba

Baia este extrem de luminoasă. Marmura este combinată cu elemente aurii, care dau și mai multă strălucire. Aici este un spațiu personal, cu chiuveta dublă, astfel fiecare să aibă partea lui.

Dressing

Albul face totul să pară mai mare. Dressing-ul pare imens, îndrăzneț, fresh și sofisticat în același timp. Albul și lumina sunt soluția perfectă pentru o încăpere fără geamuri.

candelabru cristal

Iar aici este un mic paradis. În dormitorul alb, elementul principal este candelabrul. Această piesă este elegantă, chic și stylish. Cristalele albe cu metalul auriu fac o piesă excelentă.

Acești oameni chiar iubesc decorațiunile. Și-au lăsat imaginația să umple casa cu bun-gust. Kudos to them!