Posted on
Statutul social

Trebuie să alegi în mod conștient ce vrei pentru tine în viață. În afară de părinți, sunt și alți oameni în jurul tău care își doresc să faci ce vor ei, nu ce vrei tu. Nu contează decât ceea ce vrei tu pentru tine… și să obții acel lucru.

Gândește-te bine ce îți place să faci. Majoritatea oamenilor au o problemă când vine vorba de ceea ce cred alții despre ei. Nu pune atâta preț pe ce cred alții și fă ceea ce ai de făcut, iar, la sfârșit, faptele tale vor vorbi singure despre tine.

Nu trebuie să îți fie frică să faci propriile tale greșeli. În întreaga lume, oamenii au două preocupări: succesul în viața sexuală și iubirea și statutul social. Și toți oamenii își doresc ce e mai bun, fără excepție.

Nimeni nu se mulțumește cu locul doi. Cu toții luptă pentru a deveni cei mai buni, însă multe dintre obstacole vin chiar din partea semenilor. Vin descurajări din partea oamenilor din jur, pentru că ele explimă teama că individul va reuși acolo unde ei nu au reușit.

Așadar, fii o persoană mândră, când realizezi ceva, e meritul tău, însă nu deveni o persoană arogantă, care sfidează pe toți cei din jur. Extremele dăunează întotdeauna. Fă efortul și mergi pe calea măiestriei, singura care te ridică din mulțime.