Posted on
strălucirea feminină

Atunci când iubim, strălucim. Dragostea te face să strălucești de-a dreptul! Hormonii ne dau senzații plăcute, care scot la suprafață strălucirea feminină.

Atunci când ești într-o relație sănătoasă, ești bucuroasă, liniștită, echilibrată. Ești într-un proces frumos de dezvoltare, vindecare și schimbare. Intimitatea ta are potențial transformator sau chiar vindecător de emoții vechi, dureroase, pe care le-ai ținut undeva uitate, sau despre care nu ai vrut sau nu ai putut să vorbești nimănui.

În relație te deschizi, îți deschizi sufletul, mintea și corpul în fața celuilalt. Sexul este un canalizator foarte puternic de emoții, senzații și stări. Ține minte că rareori sexul este o activitate pur mecanică, oricât de mult ne străduim uneori să îl privim cu detașare.

Și da, într-adevăr sexul oferă acea strălucire aparte, care se mai numește și afterglow. Și da, la unele persoane strălucirea de după nu apare niciodată. Ca să ai acea strălucire, ai nevoie să fii bine cu tine și cu celălalt, să fii deschisă, să te vulnerabilizezi și să îți dai voie să simți toate emoțiile care te inundă.

Pe când o persoană rigidă, nu o să simtă mare lucru. Pot să-ți fie frână aici diferite prescripții culturale, primite prin educație și desigur frânele personale pe care le-ai dobândit în raport cu manifestarea sexualității. Din păcate, calitatea vieții intime, și a vieții în general, a multor oameni este afectată de convingeri negative, de blocaje preluate din mediul lor social, sau de blocaje care decurg din stresul unor responsbilități de viață foarte mari.

Pentru mare parte din prejudecățile moștenite, preluate și rigidizate în psihicul tău, nu tu ești de vină. Însă doar tu poți să îți schimbi toate acele convingeri care nu te ajută. Permite-ți deschiderea și lasă dragostea în sine să te vindece, din profunzimea corpului tău către gândurile, credințele și valorile tale.

Oricine poate obține acea strălucire sănătoasă care vine din echilibrul interior. Fiecare femeie merită să simtă și să aibă acea strălucire feminină absolut superbă! Despre strălucirea din interior vorbim mai mult în următorul articol.