Posted on
Suferința ajută

Fiecare problemă ajută o persoană să se cunoască mai bine.

John McDonnell

Ce este pentru tine suferința? Cum o gestionezi? Te-ai întrebat vreodată dacă suferința ajută la ceva?

Fiecare om trece prin experiențe neplăcute de-a lungul vieții. Nimeni nu este scutit de suferință și toată lumea se confruntă cu probleme. Tocmai experiențele neplăcute ne ajută cel mai mult să creștem.

Asta, dacă știm să gestionăm corect situația prin care trecem. Nu știm de ce suntem în stare, până nu ajungem în fața situațiilor limită. (în 2 iunie, anul acesta am trecut printr-o situație limită, pe care nu am să o uit niciodată) Suntem capabili de lucruri neimaginate de noi.

În același timp, momentele grele ne pot bloca, dar depinde doar de noi ce alegem. Chiar și experiențele grele și neplăcute aduc ceva pozitiv în viața noastră. Avem foarte mult de câștigat de pe urma lor, dacă putem gestiona situațiile în favoarea noastră.

Viața are suișuri și coborâșuri, însă o atitudine pozitivă ajută întotdeauna. Suferința ne împinge la schimbare. Suferința ne învață lecții importante.

Suferința ajută omul să crească. Trebuie să fim deschiși la tot ce primim, pentru că tot timpul avem ceva de învățat. Gândește-te la ultimele trei experiențe negative pe care le-ai avut și dă-le o notă pozitivă.

Îmbunătățește-ți fiecare aspect al vieții tale!