Posted on
Summer clean up

Nu mă refer la curățenia de vară cu bătutul covoarelor și scosul mobilei în curte sau în fața blocului. Cei care ați crescut în anii 80-90′ știți cum se făcea curățenia atunci. :))

Ne pregătim pentru vacanță cu de toate, haine, bagaje și multe altele. Însă și tenul trebuie pregătit ca să poți să îți etalezi cea mai bună față a ta.

După cum se știe exfolierea este cheia unui ten frumos. Acesta îți dă strălucirea aceea fresh și sănătoasă. Exfolierea pe timpul verii este prima și cea mai importantă etapă din ritualul de îngrijire al pielii. Fie că vorbim de cea a corpului sau a feței, acesta este un must.

Este o metodă simplă și ieftină de a ne păstra tenul curat și strălucitor. Există produse foarte accesibile ca preț care chiar își fac treaba. Un ten curat nu necesită o avere.

Disclosure: This article may contain affiliate links. When you click these links, I may get a small commission. It won’t cost you anything, but it helps me to run this site. I only promote products and services that I think are great.

Vă aduc aici două exfoliante pe care le folosesc în această perioadă. Pe lângă faptul ca sunt geniale, sunt și foarte ieftine.

Primul este Apricot Facial Scrub de la Beauty Formulas, un scrub de curățare cu extract de caise. Delicios! Enzimele din fructe curăță în profunzime și îndepărtează celulele moarte de pe suprafața tenului. Este cremos, se folosește ușor iar rezultatele sunt rapide: un ten luminos și radiant.

Apricot facial scrub

Aplicarea îți ia mai puțin de un minut. Îți lasă un ten revigorat instant, gata pentru orice fel de cremă hidratantă. Se potrivește pentru toate tipurile de ten și miroase excelent. Din toate aceste motive este preferatul meu.

Uneori însă am nevoie de ceva mai puternic. Pentru acele dăți, folosesc Cucumber Facial Scrub tot de la Beauty Formulas. Acesta este un exfoliant activ, cu ingrediente naturale echilibrate, precum castravetele. Aceste ingrediente îndepărtează impuritățile, excesul de sebum și alte bacterii care se adună pe suprafața tenului.

Exfoliantul conține granule mici și fine, iar exfolierea este delicată și eficientă, eliminând celulele moarte ale tenului. Ajută la refacerea și hidratarea tenului, pentru un aspect sănătos. Chiar vei vedea stratul nedorit de pe ten în chiuvetă, ceea ce este satisfăcător.

Iar în oglindă vei vedea un ten proaspăt și curat după utilizare. Aceste produse nu conțin parabeni sau alergeni, așa că pot fi folosite de către oricine.

Vă încurajez să vă curățați tenul des. I’m sure you’ll all look glowing in time for vacay!