Posted on
Summer Highlights

Înainte să ca iarna să își intre în drepturi pe deplin, îmi place să mă uit înapoi la vara care tocmai a trecut și să rememorez amintirile și lucrurile care mi-au plăcut și care au lăsat o amprentă. M-am gândit să împărtășesc aici câteva lucruri care mi-au plăcut. Poate o să îți aducă și ție o stare bună, ce zici?

Pure Royal parfum

Este vorba de lucruri mici, care îmi aduc anumite stări și emoții, lucruri pe care le poți încerca și tu și care mie îmi aduc aminte de vară. Un parfum ușor, precum Pure Royal este mirosul de care ai nevoie vara. Acest parfum este seducție pură.

carte de vară

Când toată lumea din jurul tău se plânge de vreme urâtă și de monotonie, tu poți să te relaxezi cu o carte bună, care îți aduce aminte de vară. Știu, am prefera cu toții să fim pe o terasă cu verdeață, decât în casă într-o zi mohorâtă. Însă amintirea caldă a nopților de vară ne poate aduce puțină căldură în suflet.

terasă cu verdeață
ice coffee

Clasicul Ice coffee rămâne printre preferatele verii. Iar fructele exotice românești, smochinele, sunt un must have al gustului. Cu ajutorul acestor delicii vei simți gustul verii în plină toamnă sau iarnă.

smochine

Grădinile pline de bujori la început de vară sunt o minunăție, care trezește la viață tot orașul. Da, îmi place vara, mai mult decât orice anotimp. Vara găsesc mai multă inspirație în jur.

bujori

Însă până atunci, trebuie să ne bucurăm de momentul prezent cu ajutorul acestor mici delicii, senzații și plăceri. Inspiration could be everywhere!