Posted on
Summer Must Haves From Yves Rocher

Vara este anotimpul meu preferat. E și normal, m-am născut în iulie. Odată cu apariția căldurii, este indicat să ne schimbăm rutina de îngrijire, astfel încât să ne protejăm de soare, să avem o piele strălucitoare și să resiste machiajul în căldurile care urmează. Am testat câteva produse care au luat titlul de Summer Must Haves From Yves Rocher.

Aceste produse îți dau tot ce ai nevoie pentru vara asta. Sunt din gama Hydra Vegetal și o să le desciu pe rând pe fiecare. Ingredientul activ din aceste produse este planta Edulis. Un lucru super interesant despre planta Edulis, este că hidratează tenul mai bine decât apa.

Prima dată am testat serul lichid ultra-hidratant. Acest ser are o formulă din micro-picături care revitalizează și hidratează imediat tenul, datorită formulei sale super concentrate în activi hidratanți. Nu este uleios deloc și în contact cu pielea formează micro-picături ce pătrund rapid în piele. La început nu simți nimic, se absoarbe ușor, după câteva ore tenul se luminează și se simte hidratarea.

Hydra Vegetal gel cremă

Următorul produs este gelul-cremă pentru hidratare intensă 48 de ore. Nu am așteptat 48 de ore pentru că îl folosesc dimineața și seara. Chiar hidratează în profunzime pielea, pentru că lasă o senzație fresh. Am observat dimineața că am o piele regenerată.

Al treilea produs este gelul hidratant anti-oboseală pentru zona ochilor. Îmi place foarte mult acest gel pentru că diminuează cearcănele, netezește și hidratează pielea din zona ochilor. La mine chiar s-a văzut diferența pentru că în ultima perioadă evenimentele au mărit oboseala, iar acesta cearcănele. Gelul de ochi are o textură proaspătă, nu conține parfum și conferă luminozitate privirii.

Gel ochi Hydra Vegetal

După o săptămână de folosire a produselor, ce am observat la mine a fost faptul că tenul meu nu se îngrașă la fel de tare. Chiar și tenul gras sau mixt, are nevoie de o foarte bună hidratare. Iar acest lucru m-a convins cel mai tare, aceste produse hidratează super bine tenul, astfel machiajul rezistă mai bine toată ziua. Vara asta mi-am găsit aliații pentru un ten frumos, hidratat și glowy.

Îmi place să îmi actualizez rutina de skincare pentru vară. Așa o să pot să port mai puțin machiaj, pe un ten bine hidratat se vede altfel și bronzul. Hydra Vegetal va fi gama mea vara aceasta. Yves Rocher chiar îți dă tot ce ai nevoie pentru vară.

Ai încercat această gamă? Dacă da, care este produsul care te-a ajutat? Dacă nu, pune în categoria Summer Must Haves From Yves Rocher. Stay hydrated!