Posted on
Summer shopping

După cum se întâmplă în fiecare an, vara a venit mai repede decât ne așteptam. Timpul trece cu viteza luminii uneori, doar te trezești că evenimentele sunt aici și se întâmplă right now (Electric Castle in the city right now). În fiecare an avem nevoie de lucuri noi, fie că plecăm în vacanțe sau rămânem pe lângă casă.

Summer flowers

Vrem să schimbăm măcar puțin casa, garderoba sau orice se poate înfrumuseța. Puțin shopping nu strică niciodată, cu atât mai mult, înviorează spiritul. Ia-ți puțin timp și ieși la shopping pentru tine, pentru casă sau cadouri celor din jur.

Outdoor flowers

Florile sunt un must pe masa sau în orice altă parte din casă. Îmi plac în special cele simple, fără prea multe culori și zorzoane. Mirosul, după cum am mai scris și aici, este unul foarte important.

Perfumed candle

Dacă nu ai flori, ai lumânări parfumate care, pe lângă că sunt frumoase, dau un refresh aerului. Dacă dorești un cadou mai stylish, pentru tine sau pentru altcineva, un set de îngrijire personală este întotdeauna o idee bună. Produsele simple, clasice, pe care toată lumea le folosește sunt bine-venite.

Byredo personal care

Poți merge și mai departe, dacă dorești ceva timeless, dar elegant și modern în același timp, industria fashion îți stă la dispoziție. O geantă clasică, precum cea de mai jos ar fi o investiție bună, dacă îți permite bugetul, bineînțeles.

LV bag

Aruncă o privire pe noutățile de moment și ceva sigur îți va trage cu ochiul. Happy shopping și vă doresc o vacanță minunată! I’ll be back.