Posted on
Sunny days on hoverboard

Hey everyone!

Înapoi la zilele însorite din vara anului…nu contează! Ție ce îți place să faci vara? În afară de stat la plajă de dimineața până seara, că nu este sănătos! Cu toții avem activități și hobby-uri de vară. Dacă nu avem, ar fi timpul să ne facem, să învățăm lucruri noi.

Mi-am propus ca în fiecare vară să mă duc într-un loc nou și să fac o activitate nouă. Vreau să învâț să fac multe lucruri.

În vara anului…la care mă refer, a fost pentru prima dată când m-am urcat pe drăcia de Hoverboard. Am și învățat să merg pe ea. O chestie atât de mișto, că nu îți vine să te mai dai jos.

Într-o altă vară am învățat să înot, în alta am învățat să conduc, în alta mi-am julit dosul în aquapark și tot așa. Pe lângă asta am vizitat locuri superbe în fiecare vară.

Kos, Greece

Întrebarea zilei este: care sunt lucrurile noi pe care le-ai învățat sau le-ai experimentat vara asta? Iar dacă nu sunt minim cinci, atunci e semnal de alarmă. Indicat este să ieși din rutină și să faci ceva nou pentru mintea și sufletul tău, altfel o să începi să scârțăi, dacă nu o faci deja.

O să revin cu locuri superbe și experiențe noi.

Summery field