Posted on
Plimbare relaxată

Începând de astăzi, suntem mai relaxați, decât în oricare perioadă din ultimul an. Foarte mulți am așteptat această “relaxare” și “eliberare”. Am scăpat de măști în aer liber, ceea ce mă bucură enorm, pentru că în sfârșit pot să văd chipurile oamenilor. Am ajuns să nu recunosc prieteni pe stradă.

De acum totul va arăta diferit, oamenii, fețele lor, ținutele lor, orașul. Sentimentul de libertate fără mască este unul mult așteptat, care contribuie la starea de bine a oamenilor. Scoateți hainele colorate, ieșiți în aer liber, umpleți parcurile și terasele!

Mi-aș dori să văd mai multă culoare în orașele României. Aici mă refer și la aspectele orașelor, nu doar la aspectele oamenilor. Dacă tot se dă liber la unele evenimente, Primăriile ar trebui să pună mâna și să înfrumusețeze orașele, parcurile și zonele publice.

Dacă vreți să fiți cool și altfel, faceți schimbări, renovați, faceți orașe verzi și luați exemplu de la Oradea! După mult timp petrecut în case, avem nevoie de diversitate, culoare, entertainment și implicare în tot ceea ce înseamnă schimbări. Cred că multă lume este de acord cu mine.

Totodată, azi să ne îndreptăm atenția către fiecare copil. Către noi în primul rând, pentru că în fiecare din noi, indiferent de vârstă, trăiește un copil. Acest copil are nevoie de atenție, iubire și căldură. La fel și copii din jurul nostru.

Cei care aveți copii, bucurați-vă de ei și de timpul petrecut cu ei. Acum că suntem “relaxați” și la început de vară, petreceți timp cu familia, vizitați-i pe vârstnici și bucurați-vă de cei dragi cât mai puteți.

Vă doresc o vară frumoasă, plină de aventuri și exact așa cum vă doriți voi!