Posted on
Eve Become

Ce arome de parfum să aleg? Le vreau pe toate. Și iată ca a venit vremea să nu mai alegem, pentru că a apărut ceva surpinzător: Eve Become.

Este vorba despre noul parfum de la Avon, care ne oferă o varietate de arome. Vorba aia, ai grijă ce îți dorești ca s-ar putea să se întâmple. Așa a fost la mine, când am zis că vreau toate aromele, acum le am.

Acest parfum este chiar surprinzător. Pănă acum, cel mai bun! La întrebarea, ce aromă să aleg azi, pot să aleg mai multe, pentru că aromele se trasnformă de-a lungul zilei.

Nici eu nu am crezut, până nu am testat. Și am primit mai mult decât mă așteptam. Omul întotdeauna are așteptări, dar când primești mai mult este un sentiment surprinzător.

Avon

Într-adevăr, parfumurile își schimbă aroma, însă acesta trece la arome foarte diferite de-a lungul zilei. Am simțit miros de flori albe, după care de piersici, de mere roșii bine coapte, de primăvară și de lemn. Și poți să simți chiar și alte arome, depinde și de ph-ul pielii tale.

Cheia este transformarea. Și bucuria care vine odată cu fiecare aromă în parte. Și aș putea să scriu mai multe experiențe, de-a lungul unei zile, dar nu mi-ar ajunge cerneala.

Seara, în dormitor, apare o altă aromă a parfumului…atunci când citesc o carte. Nu știu la ce te gândeai, eu la asta mă refeream. Eve Become este un dar.

Poți să îl dăruiești cu încredere. Poate fi lejer, senzual, dramatic, în funcție de personalitatea fiecăruia. Primăvara pe pielea oricui.

parfum Eve Become

Eve Become parcă vine cu dorința de a comunica ceva. Nu știu pentru tine ce, pentru mine însă, nu mi-ar ajunge cuvintele. Îți zic doar unul, bucurie. Enjoy this new scent!

Descoperă acest parfum pe site-ul www.avon.ro sau la reprezentantul tău!

#buzzevebecome #buzzavon