Posted on
Office Art

Pentru a preveni dezastrul și risipa în ceea ce privește cadourile, eu prefer să întreb și să fiu întrebată ce cadou să ofer/primesc.

Mă uit foarte mult la site-uri cu obiecte de decorațiuni interioare pentru că îmi plac și pentru că sunt încă în stadiu provizoriu cu decoratul casei. Vorba unui prieten: “pentru că nu ai bani de perdele”. :))

Într-adevăr este o artă să pui toate obiectele laolaltă și să iasă bine. Eu mă plictisesc repede, dar mi-am găsit o nouă pasiune să răsucesc și să învârt obiectele prin casă. Cuțitele nu! Sunt încă la început în acest domeniu, dar îmi doresc un spațiu care să arate inviting and livable.

Lovely living room

Simt că o casă trebuie să satisfacă toate simțurile și pentru asta are nevoie de accesorii pentru miros, muzică, mâncare și vin, cărți și multe altele. Din momentul în care intri te lovește vizualul, după care preiau simțurile.

Diptyque candles

Fiecare detaliu merită timp de gândire, chiar dacă sunt doar niște ustensile, pahare sau lenjerii. Îmi plac obiectele care au o poveste, dacă nu au le adaug eu una.

Minimalist deco

La mine obiectele se îmbină cu un playlist, un miros de parfum, un vin bun și un weekend memorabil și iată că iese povestea. Acum că se apropie Crăciunul, obiectele cu o poveste sunt cel mai bun cadou. O vază, un săpun hand made, o lumânare parfumată sau lumânări de diferite forme, ambalate în hârtie de sărbătoare nu mai sunt obiecte banale. Un parfum care îți învăluie toată casa, îți va aduce aminte de aceste sărbători.

Frederic Malle Perfume Gun Cafe Society

Cea mai bună artă este cea creată chiar de tine!

Black and white interior