Posted on
La DoubleJ Charm

Azi ne mutăm puțin în nordul Italiei, la Milano, unde locuiește jurnalista de fashion și design J.J. Martin. Având o garderobă chic, elegantă și vintage, designerul a transpus acest lucru pe un site online.

Chiar dacă nu ești o fană a stilului vintage, este imposibil să nu găsești inspirație pe acest site exuberant și creativ. J.J. a adus stilul, cunoștințele, creativitatea, simțul frumosului pe acest nou site La DoubleJ. Este nou pentru mine, însă acesta este funcțional încă din 2015.

Tocmai când credeai că nu mai există nimic fresh în lumea shoppingului online, La DoubleJ vine ca o surpriză plăcută. Aici găsești piese vintage fashion atent alese, dar și design contemporan. Are ca parteneri afiliați, cunoscutele site-uri Matches Fashion, Net-a-Porter și MyTheresa.

Site-ul este colorat, vesel, vintage, dar și high-style în același timp. Produsele sunt prezentate atât standard, cât și într-un Style Guide simpatic, unde styliste cunoscute poartă hainele în pozele de pe Instagram sau fete anonime sunt surprinse în poze de street-style.

Colorful style

Ideea este că tot contentul site-ului este unul fun, colorat și vesel. În secțiunea Great Gorgeous Girls găsești povestea din spatele pozelor și a produselor. Sau în secțiunea Legendary Ladies of Milan apar femei de succes cu propriile povești și sfaturi despre modă și produse.

Pe lângă fashion, găsești și secțiunea de Homewear, adică obiecte pentru casă, lenjerii, decorațiuni interioare și multe alte lucruri drăguțe. La secțiunea Beauty, jurnalista a creat în colaborare cu Acqua Di Parma produsele de îngrijire din gama Blu Meditarraneo, iar aici este prezentă toată gama. Loțiunea de corp Arancia di Capri îmi face cu ochiul. Dacă nu l-ai mirosit, ar fi bine să o faci.

La DoubleJ X Acqua di Parma Beauty

Dar chiar dacă nu faci shopping, tot există un motiv bun pentru a deschide acest site. Pe lângă povești și tips-uri de la femei de succes, în secțiunea Meet the Creatives faci cunoștință cu adevăratele legende milaneze.

Mai sunt și tips-uri despre locurile speciale din oraș, sfaturi despre modă și rețete. Asta să ai în vedere pentru următoarea vizită la Milano.

Dar să nu facem planuri de vizite prea curând. Până atunci, putem doar să facem o vizită pe acest site colorat și foarte chic.

Ciao, babe!