Posted on

Ce poate fi mai frumos si mai glamorous decât o pereche de ochi? Sunt o parte a corpului care exprimă cele mai multe stări ale noastre. Râzi cu ochii, mănânci din ochi, împungi cu ochii, dezbraci din ochi…

Indiferent dacă ești femeie sau bărbat, ochii sunt o parte a corpului extrem de importantă, așa că trebuie îngrijiți cu maximă atenție. Ei sunt sensibili, profunzi, calzi…nu există ochi urâți. Există doar reacții mai puțin plăcute ale ochilor. Emoțiile toate, se citesc în ochi.

Disclosure: This article may contain affiliate links. When you click these links, I may get a small commission. It won’t cost you anything, but it helps me to run this site. I only promote products and services that I think are great.

Eu îi am mari, de culoare închisă și sunt foarte mândră de ochii mei. Mă străduiesc să îi protejez cât de bine pot, cu ochelari de soare, produsele de make-up trebuie neapărat să fie de calitate și foarte important un demachiant potrivit mie, care nu irită ochii.

Am descoperit un demachiant foarte potrivit, nu doar pentru ochi, ci și pentru tenul sensibil. Nivea MicellAir apa micelară pentru tenul sensibil este un demachiant excelent pentru ten și ochi. Știu că acest model nu este unul special destinat ochilor, însă acesta se potrivește perfect ochilor mei căprui. Curăță machiajul perfect, nu am nimic să îi reproșez.

Părerea mea este că atunci când găsim produsul potrivit nevoilor noastre, e bine să ne ținem de el. Ideea este ca noi să fim mulțumiți de produs, indiferent de prețul acestuia.

Nu toate produsele scumpe sunt bune, nu toate produsele ieftine sunt proaste.

Este foarte important să învățăm, să citim mai multe despre produsele pe care le folosim. Extractele din plante și uleiurile esențiale sunt cele mai potrivite produse, iar pentru ochișori , fitocosmetologia este cea mai recomandată.