Posted on
Naturli drinks

În ultimul timp am pus accent pe un stil de viață mai sănătos. Pe langă sportul zilnic, am devenit selectivă cu destul de multe alimente. M-am concentrat pe cele care au nutrienți și hrănesc cu adevărat.

Recunosc, când am primit produsele Naturli de la cei de la Buzz Store, am fost puțin de reținută și sceptică în legătură cu gustul lor. Nu credeam că o să îmi placă, pentru că eu asociam tot ce este sănătos cu alimente fără gust. Total greșit, alimentele sănătoase pot fi foarte gustoase!

Healthy breakfast

Am gustat laptele de ovăz și laptele de soya, ambele cu gust ușor de vanilie, fără zahăr, doar din ingrediente naturale. Gust plăcut, ușor, nimic asemănător cu laptele clasic, pe care îl beau doar în cafea. Am și eu fixurile mele….

Oat drink

Gustul, calitatea și toți acei nutrienți, care hrănesc cu adevărat corpul și dau energie pentru întreaga zi, sunt pentru mine combinația perfectă pentru the healthy breakfast. Am încercat deferite smoothie-uri cu banane și diferite fructe de sezon. Laptele de ovăz l-am combinat în cereale de ovăz, banane și afine. Să fie sănătos până la capăt…

Soya drink
Healthy Smoothie
Naturli Soya and smothies

Aceste băuturi se potrivesc cu absolut orice, chiar și consumate singure, dar la nivelul acesta încă nu am ajuns. Sunt fericită că mi-am făcut o nouă rutină dimineața, smoothie-ul înainte de toate. Și merge perfect și cu cafea lângă.

Naturli Oat drink

Deja le consum de o săptămână și cu siguranță voi continua acest obicei sănătos. Încearcă-le cu încredere, sunt mai gustoase decât îți imaginezi și spune-mi părerea ta! Sper să îți placă la fel de mult!

Have a great day!