Posted on
The Inner Experience

The Inner este cel mai mare eveniment dedicat stării de bine și sănătății mintale din România. Ceea ce mă bucură cel mai mult este, că acest eveniment va avea loc în Cluj-Napoca între 3 și 5 iunie 2022. Am vazut destul de rar astfel de evenimente in România. Acum este timpul să se facă și la noi asemenea evenimente pentru că este mare nevoie.

Starea bine a oamenilor trebuie pusă în prim-plan. Evenimentul va reuni profesori în psihologie și autori internaționali de succes, terapeuți, cercetători, artiști și muzicieni, care vor susține conferințe, workshopuri, masterclass-uri și concerte. Așa că dacă activezi în domeniul dezvoltării personale, psihologiei sau te interesează acestă arie, musai să participi la event. The Inner are ca misiune principală îmbunătățirea calității vieții prin autocunoaștere și încurajarea dezvoltării personale, aducând în armonie mintea, corpul și sufletul.

Conferințele vor avea loc la Cinema Florin Piersic, iar worshopurile și masterclass-urile vor fi în diferite locații din oraș. Printre speakeri vor fi prezenți pe scenă Sandra Voz, Olivia Remes, Andreea Raicu, Oana Pellea și mulți alții. Cu siguranță vei ieși din sală cu mai multe cunoștințe și mai înțelept după aceste speech-uri. Este foarte important să știi să faci schimbări în viața ta, atunci când acestea sunt necesare.

Cu siguranță The Inner Experience va fi un eveniment educativ și remarcabil. De abia aștept să vină weekendul. Ne vedem vineri dimineața în sală la Cinema Florin Piersic! Mai multe detalii și bilete la eveniment găsești aici.