Posted on
Organized living room

Majoritatea dintre voi poate știți că eu tind spre minimalism, în ceea ce privește casa și decorațiunile. Locuind doar cu ce îți place este o plăcere și te scutește de aglomerație. Asta dacă ești o persoană organizată, you have to live in an organized home.

O casă organizată se simte altfel. Peste tot găsești tot felul de tips-uri de organizare și depozitare, dar totuși casa trebuie să arate frumos și inviting. Primul pas este să scapi de lucrurile inutile, nefolosite de ani de zile și până la urmă nedorite.

După asta o să vezi cât de mult spațiu o să rămână pentru depozitat. Spațiul tău devine mai eficient decât părea. La capitolul bucătăriei, sunt o mulțime de idei și feluri de a-l organiza.

Kitchen

Știu că de multe ori aranjarea electrocasnicelor este un challenge, dar totuși nu trebuie să fie toate la vedere. Îmi place ideea de culoare deschisă, poate doar o pată de culoare în bucătărie este suficient. La fel de mult îmi place spațiul în bucătărie.

Clean bedroom

Totul arată mult mai bine când este spațiu și cand lucrurile sunt ascunse sau grupate undeva. Dormitorul la fel, cu cât mai puține itemuri, cu atât mai bine. Culorile deschise sunt mult mai plăcute.

Organized library

Biroul sau biblioteca are nevoie de multe rafturi. Aceste rafturi se pot organiza foarte ușor astfel încât, lucrurile și cărțile să fie accesibile. De preferat rafturi până în tavan ca să folosești tot spațiul disponibil.

Small bathroom

La categoria baie, cuvintele potrivite sunt “curat” și “strălucitor”. Și aici spațiul de depozitare trebuie să existe, iar acesta are loc pe pereți. Îmi plac la vedere doar lucrurile folosite zilnic, precum săpunul lichid și pasta de dinți. Restul lucrurilor, precum produse de beauty și make-up, pensule, aparate de ras au loc în dulap.

Clean sink

Aceste câteva idei sunt doar cele de bază, însă pentru spații mai provocatoare găsești nenumărate idei care să te ajute să ai o existență organizată. Totul se poate organiza, chiar și lucrurile cele mai mărunte. Acum există cutii și organizatoare pentru orice, de la haine, pantofi, genți, șosete.

Chiar dacă simți că ești destul de organizată, nu strică idei noi. Mai ales cei care se mută într-o casă nouă sau cei care au copii, tipsurile sunt foarte eficiente. Nu contează de unde le iei, atât timp cât îți sunt utile. Acum este anotimpul perfect să îți faci o casă organizată in style.