Posted on
Beach bag

Suntem în plin sezon de vacanță și avem nevoie de ținute pentru plajă. Un accesoriu indispensabil în această perioadă este geanta pentru plajă.

De obicei nu îmi plac/plăceau gențile de plajă și nu am descoperit încă de ce. În realitate ele sunt foarte utile și necesare în fiecare vară. Probabil că până acum nu am găsit una care să cucearească titlul de “Geanta perfectă pentru plajă”.

Disclosure: This article may contain affiliate links. When you click these links, I may get a small commission. It won’t cost you anything, but it helps me to run this site. I only promote products and services that I think are great.

Încă sunt în căutare…de fapt nici nu caut, aștept să o zăresc pe undeva. Între timp am găsit câteva variante drăguțe, care sunt pe gustul meu. Să le luăm pe rând:

Chapman at sea beach bag

Acest “sac” Chapman at Sea este din materiale naturale perfect pentru nisip.

Chanel beach bag

Această geantă Chanel poate fi purtată pe timp de zi și în afara plajei. Este easy, breezy și comfortabilă.

Ban.do cooler beach bag

Cea mai utilă geantă pentru plajă este de la ban.do în formă de pepene și este termorezistentă. Berile rămân la rece!

Juicy Couture beach bag

Acum doi ani am găsit geanta asta la Juicy Couture, roz cu paiete negre, o nebunie! Conține și un portfard. Geanta am dat-o cadou, am păstrat doar portfardul.

Versace beach bag

Această geantă Versace (aurie, bineînțeles) mi-a atras atenția și am cumpărat-o pentru cadou anul trecut. De ce se fac multe genți de plajă în culori strălucitoare? De ce? Să reflecte soarele? :))

Kate Spade beach bag
Source: All pics from Pinterest

O ultimă variantă foarte drăguță este de la Kate Spade din colecția 2014. Geanta este flirty și feminină, ca și toată colecția de altfel.

Concluzia este că dintre toate aceste genți încă nu am ales una pentru mine. Poate vara asta o să găsesc geanta de plajă potrivită.

What’s up with you guys?