Posted on
Source: Instagram

Zilele acestea de carantină au scos la suprafață multe fețe ascunse ale omului. În unele case au fost zile frumoase, cu multă joacă, zâmbete, bucurie… dar în alte case au fost zile grele, chinuitoare, cu mulți demoni. Depinde doar de fiecare dintre noi, ca în orice circumstanță să ne facem zilele exact așa cum ne dorim.

Eu am învățat să văd frumosul în orice se întâmplă în jurul meu. Așa că m-am bucurat de aceste zile de carantină, m-am bucurat de liniște, de cărți bune, de cafea, de zâmbetele celor din jurul meu.

Aceste zile m-au îndemnat să devin mai creativă, mai visătoare, am avut timp să pun pe hârtie tot ce îmi doresc, am avut timp să gândesc (și blondele mai gândesc 😉 ), să visez mai mult, chiar să îmi doresc mai mult. Cunoașteti vorba “Fă rai din ce ai”, este cea mai potrivită pentru perioada aceasta. Eu aș adăuga “Fă și din ce nu ai…ca și cum ai avea!” Deocamdată nu putem pleca nicăieri, așa că destinațiile hot din această perioadă sunt cele online, însă chiar și acestea pot face viața mai frumoasă dacă știi să te bucuri de ele.

Am descoperit o expoziție de fotografie cu totul aparte, pe Instagram. Autorul și binefăcătorul este creativul Mert Alas, căruia i-a venit geniala idee să creeze o colecție de fotografii, trimise de către urmăritorii acestuia și prelucrate de el. A intitulat proiectul The Quarantine Days. O idee genială de a ține legătura cu comunitatea lui online. Aceștia au trimis mii de fotografii super artistice, dreamy, moody, cu flori sau mobilierul din casele lor. După prelucrare artistul a creat o expoziție fabuloasă, demnă de o galerie de artă. Exemplu viu că din orice situație se poate creea ceva frumos, doar trebuie exploatată inspirația.

Vă invit să admirați această superbă galerie foto pe contul de Instagram al artistului @mertalas. Bucurați-vă de zile liniștite!

Source: Instagram