Posted on
Schumacher Wallpaper

Îmi place foarte mult tapetul elegant, care poate schimba o încăpere în totalitate. Cum sunt cele de la Schumacher, pe care îi găsiți și pe Instagram aici. Așadar, sunt încântată să vă arăt cele mai râvnite interioare, textile, wallpapers și multe alte minuni pe care numai Schumacher le poate face.

Succesul lor s-a construit odată cu timpul iar acum au ajuns la 1736 de modele de tapet, împărțite pe diferite categorii. Începând cu tapet pentru panouri, pentru pereți întregi, interioare sau terase, cu motive chinezești sau florale, texturi diferite, mari, mici sau mărimi medii, printuri și multe altele. Fiecare categorie include tot ce este mai frumos. Pe site găsim peste 200 de fotografii, cu modele instalate pentru a servi ca inspirație, iar produsul se poate căuta și vedea mult mai ușor.

Bathroom Wallpaper

Pentru a vedea mai în interior, Schumacher a scos mai multe cărți de design interior. Tapetul este iar foarte căutat, iar colecțiile apar toate în cărțile lor, pentru a crea un portofoliu cuprinzând și anii trecuți. Ei au vrut să adune totul laolaltă într-un mod fresh. Aici este sursa celor mai renumite design-uri și o sursă nesfârșită de inspirație.

Vorbind de sursă, Schumacher a creat și o aplicație, care îți spune totul despre fiecare print în detaliu și poți să comanzi direct de pe aplicație o mostră sau întreg materialul dorit. How cool is this? Unde mai poți comanda doar o bucățică de material?

Schumacher Summer Wallpaper

Designerii au chiar un hashtag comun pe Instagram, cu proiectele lor, unde au folosit materiale de la Schumacher și se numește #schustagram. Și sunt câțiva, adică peste 145.000 de proiecte. Foarte multe din aceste fotografii se găsesc și în cărți.

Nude Flowers Wallpaper

Chiar că este un succes crescând. În ultimii ani, profilul de Instagram a cresut cu 220%, ceea ce este o mare de creativitate. Iar fotografiile sunt din case normale, unde oamenii trăiesc cu aceste print-uri în fiecare zi, nu doar design de showroom. Poate o să recunoști multe modele și proiecte din case celebre.

Bedroom Schumacher Wallpaper

Aceste cărți sunt mai mult decât simple cărți. Clienții sunt extrem de încântați atât de cărți, cât și de produse. De aceea, compania dorește transparență în tot ceea ce face. Chiar acceptă și încorporează ideile clienților. Acest lucru se vede în diferite proiecte, unde sunt adăugate note personale peste tapetul de bază. De exemplu, print-urile se pot mări sau micșora. Se pot adăuga sau decupa diferite elemente. Se pot combina diferite modele și texuri. Important este ca totul să fie fashionable.

Schumacher Design Wallpaper

Toate design-urile lor spun o poveste și sunt o inspirație. Dacă nu îi urmărești deja, este timpul să primești mai multă inspirație în fiecare săptămână. Între timp, dacă ești un client Schumacher poate îți găsesc decorul într-un #schustagram.