Posted on
Romeo's Office

Designer-ul italian Romeo Sozzi vede lumea printr-o lentilă frumoasă și creativă. Este un om cu o curiozitate continuă, are la el tot timpul un caiet și un creion, pentru că nu se știe niciodată când îl lovește inspirația. A trăi este o artă, iar Romeo este un maestru în a transpune această artă în viața reală.

Își găsește inspirația în culoarea norilor, în formele petalelor, în mirosul chedarului sau gustul sucului de fructe, nu ratează niciun detaliu. Și-a exprimat viziunea în Promemoria, compania de mobilă pe care a fondat-o în 1988. Acest business l-a preluat încă din familie, strămoșii lui restaurau mobilă încă din secolul 19.

Trei generații au avut pasiunea în lemn și artizanat. De aceea Promemoria combină artizanatul tradițional cu inovații din viitor. În aceste poze vedem lumea creativă al lui Romeo Sozzi.

Romeo's colorful livingroom

Totul în viața lui Romeo, poate fi o inspirație. El are talentul de a transforma orice într-o piesă de frumusețe. Aceste piese frumoase se găsesc și în casa lui Romeo. Fiecare piesă de mobilier a fost creată de el, astfel a luat naștere o lume colorată și fresh.

Romeo's Angelina Kitchen

Mobila de bucătărie se numește Angelina, după numele mamei lui. Totul este prelucrat manual. Chiar și baia este din materiale finisate manual, integrând stilul vechi și nou.

Romeo's bathroom

Se spune că Romeo Sozzi are cea mai scumpă mobilă din lume și nu este de mirare la ce piese ies din mâinile lui. Mă bucur că am găsit această lume frumoasă a lui Romeo Sozzi. Sper să o și vizitez într-o zi.

Romeo's furniture pieces