Posted on
Denim Shorts

Pantalonii scurți ne scot din foarte multe încurcături, pe noi fetele. Chiar dacă a venit toamna și nu este momentul să vorbim despre pantalonii scurți, vine și căldura înapoi.

Eu am numai argumente pro: aceștia sunt sexy, provocatori, întorc capete, scot în evidență picioarele și nu numai, sunt comozi, merg cu orice și sunt foarte utili.

Summer and shorts
Rock n' roll vibes and shorts

Însă această piesă vestimentară este și cirticată, și prost-văzută de către mulți oameni. Cei mai conservatori văd pantalonii scurți ca pe un obiect vestimentar vulgar.

De exemplu pantalonii scurți nu sunt acceptați în ținutele office. Și nu înțeleg de ce? Atât timp cât nu sunt foarte scurți, foarte strâmți și sunt decenți, pot la fel de bine să facă echipă bună cu un sacou, exact ca și o fustă. Pot fi mult mai business-like decât multe fuste.

Domnii directori din office-uri de orice fel, de ce acceptați doar fuste și nu și pantalonii scurți? Aaa, m-am prins…pantalonii scurți nu se pot ridica la fel de ușor, așa că nu sunt utili. Am înțeles…Ba nu! Nu am înțeles și nici nu vreau să înțeleg!!

Recomand și încurajez o ținută office cu pantaloni scurți decenți, în loc de fustă. Să vedem ce zice șeful…

Black office shorts