Posted on
This is Not Milk

Marca Alpro dezvăluie noile băuturi vegetale This is Not Milk. Nu îmi place laptele, așa că băuturile vegetale sunt o alternativă foarte bună. Imposibilul devine posibil și beau și eu lapte, dar nu de oricare, ci doar vegetal de la Alpro. Pentru mine era imposibil să beau lapte.

Pentru cei ca mine, băuturile vegetale de la Alpro sunt cele mai potrivite alegeri. Sunt fără lactoză, din ovăz. Folosesc aceste băuturi zilnic, la cafea sau la smoothie-uri. Simplu, dar delicios.

Băutură vegetală Alpro

Am tot timpul acasă o cutie de băutură pentru cafea, varianta Whole de 3,5% grăsime și pentru smoothie, varianta Semi de 1,8% grăsime. Cel mai bun lucru este că nu conțin zahăr. Și îmi place că sunt două variante, în funcție de ce preparat dorești. Varianta Whole are un gust mai cremos, mai aproape de lapte, iar varianta Semi are un gust mai light și mai fin.

Băuturi vegetale Alpro

Nu degeaba sunt cei de la Alpro numărul 1 pe piața băuturilor vegetale. Indicat ar fi să mai renunțăm la laptele animal și să ne orientăm mai mult spre băuturile vegetale din plante. Acestea sunt mult mai sănătoase pentru organismul nostru. Laptele clasic se poate înlocui cu băuturile vegetale pentru o dietă mai echilibrată, curată și un stil de viață mai sănătos.

Așa că, te încurajez să încerci și tu băuturile vegetale de la Alpro! În cafea, în smoothie, în bolul de cereale dimineața sau se potrivesc chiar și în prepararea de deserturi. Pe mine încă nu m-a lovit așa talentul… O să vezi că o să îți placă și o să te simți și mai bine.

#buzzalpro #alprovocarea #notmilk