Posted on
treptele scării

Realizările, pentru cei mai mulți oameni, constau în lucrurile pe care le fac…pentru oamenii de succes, se referă la ceea ce sunt ei cu adevărat.

Dough Firebaugh

Cât de mult îți dorești să evoluezi? Cât ești de ambițios? Chiar dacă nu reușești din prima, înveți din fiecare experiență.

Dar în primul rând trebuie să te dezvolți ca om și mai apoi ca antreprenor sau pe partea de carieră. Trebuie să îți dezvolți caracterul pentru a putea deveni ceea ce îți dorești. Degeaba ne asumăm diverse roluri, dacă nu știm să ne asociem cu acestea.

Iar pentru orice rol, ai nevoie de un caracter puternic dezvoltat. Foarte mulți oameni își îmbunătățesc exteriorul, dar adevărata putere și tot ce ai nevoie vine din interior. Așadar, ocupă-te de interiorul tău prima dată, pentru că acesta influențează exteriorul.

Trebuie să fii mai bun în interior, decât la exterior. Învață tot timpul, recunoaște-ți punctele slabe, ajută-i pe ceilalți și fii recunoscător pentru tot ce ai și tot ce ți se întămplă! Poți să faci toate aceste lucruri, câte puțin în fiecare zi, astfel încât să îți dezvolți caracterul.

Prin dezvoltarea caracterului poți urca treptele scării. Acordă atenție interiorului și propriului suflet.