Posted on
Small things flatlay

Acum că stăm mai mult acasă, fiecare dintre noi avem timp să ne bucurăm de micile plăceri. Eu am câteva, destul de multe, aș zice, printre care, cafeaua, mancarea, vinul bun, cărțile, scrisul, parfumurile, make-up-ul, skincare-ul și multe altele. Nu vreau să le enumăr pe toate pentru că mă prinde ziua de mâine. Important este că am cu ce să îmi umplu timpul de stat acasă.

Ideea principală este că aceste mici plăceri, aduc în fiecare zi experiențe unice. Trick-ul este însă, găsirea echilibrului în fiecare și să nu exagerăm cu experimentarea, pentru că ne putem regăsi ușor în extrema cealaltă.

food experiences

Și fiecare persoană, trebuie să își găsească propriul echilibru în toate aceste mici plăceri, mai ales în mâncare. Să fiu mai exactă, o mică sau mai mare plăcere de a mea sunt specialitățile de brânzeturi. Pot să renunț la orice fel de mâncare, aproape, dar la brânzeturi, nu prea. Consum în fiecare zi câte puțin.

Mâncarea este, de fapt, o experiență, nu doar un ritual zilnic și o necesitate. Mai ales dacă este însoțită de un pahar de vin. Fiecare masă aduce o experiență unică, pentru că nicio zi nu seamănă cu alta, nicio masă și nicio mâncare nu este la fel. Tu nu ești acceași persoană, care ai fost ieri și nici măcar persoana care ai fost la micul-dejun.

cheese experiences

Ador să experimentez noi senzații în fiecare zi, iar brânzeturile și vinul aduc tot alte și alte gusturi cu fiecare înghițitură. Îmi place să descopăr arome diferite, combinații diferite, care trezesc stări diferite. Brânzeturile franțuzești, olandeze, italiene și chiar și cele românești sunt preferatele mele. Iar vinul, poate să vină de oriunde, cu condiția să nu fie dulce.

wine experiences

Apreciez foarte mult brânzeturile și vinul. Îmi doresc și mă străduiesc să aflu cât mai multe despre lumea vinului. Lucrurile basic le-am învățat, dar nu este suficient.

wine and elegance

O altă experiență unică, zilnică, o am cu nasul. Parfumurile sunt nelipsite în fiecare zi. Ele aduc diferite arome, eleganță și senzații purtătorului. Nu contează brand-ul, contează emoția, pe care o simți, atunci când nasul se întâlnește cu aroma.

vintage perfume bottles

Fiecare avem alte preferințe, floral, lemnos, oriental, însă parfumul nu este niciodată la fel. În fiecare zi, pielea noastră se schimbă, mirosul nostru se schimbă, iar combinația cu parfumul niciodată nu poate fi la fel. Chair dacă componentele parfumului, rămân aceleași în fiecare zi, omul nu rămâne același.

my perfume experiences

Eu îmi schimb parfumurile aproape în fiecare zi, pentru că știu că același parfum niciodată nu o să miroase la fel ca în dimineața de duminca lui decembrie înfrigurat. Nu sunt expertă în parfumuri, cum nu sunt nici în vinuri sau brânzeturi, dar toate lucrurile acestea le-am experimentat de-a lungul timpului.

niche perfumes

Nu sunt consistentă la foarte multe lucruri, dar la brânzeturi și parfumuri sunt. Ambele experiențe îmi îmbogățesc și înseninează zilele. Folosindu-ne toate simțurile pentru a experimenta lucruri și senzații noi în fiecare zi, aducem bogăție și gust în viețile noastre. Find new ways to experience life!