Posted on
Viata noua a hainelor

Spune-mi sincer: așa-i că îți plac hainele? Și mie, îmi plac tare mult. Am avut ocazia să dau o viață nouă hainelor mele și mă bucur tare mult.

Mai demult, obișnuiam să îmi cumpăr foarte multe haine, o haină nouă pentru fiecare eveniment, pentru că îmi plac mult hainele, însă multe dintre ele ajungeau să fie purtate o singură dată sau deloc. Așa ajungeam să am dulapul plin până la refuz. Cred că îți sună cunoscută povestea.

Acum nu mai fac asta, pentru că m-am maturizat și privesc lucrurile diferit. Și mai am un motiv, am început să folosesc detergentul Perwoll Renew. Așa pot să mă bucur mai mult timp de hainele mele preferate.

Perwoll Renew

Sunt două tipuri de detergent, unul pentru hainele colorate și unul pentru hainele negre. Perwoll Renew Color intensifica culorile hainelor, așa că ele revin la viață. Culorile spălăcite chiar devin mai strălucitoare și mai intese.

Perwoll Renew Black este preferatul meu. Pentru că hainele mele negre sunt muuult mai negre după spălat și nu gri. Știi reclama: “Nouă? Nu, spălată cu Perwoll.”, ei bine reclama este destul de aproape de realitate.

Perwoll haine negre

Mie îmi place mult să mă îmbrac în negru, cine mă cunoște știe asta. Așa că este important ca negrul, să fie negru și nu gri închis. Plus că hainele și miros bine după spălat.

Cu ajutorul acestui detegent putem să devenim mai inventivi cu hainele pe care le avem și mai sustenabili. Chiar nu este nevoie de o nouă haină pentru fiecare eveniment, tot ce ai nevoie este un nou styling și crede-mă ca hainele tale vor arată diferit, ca noi. Recomand cu drag Perwoll dacă vrei să ai o garderobă sustenabilă și durabilă!

Perwoll Renew Black