Posted on
vindecarea traumelor

Tu cum îți trăiești viața? O trăiești pe a ta în prezent sau ești ancorat mereu în trecut? Cu toții avem traume, cele care se produc de-a lungul vieții și cele moștenite. Acestea sunt inevitabile iar vindecarea traumelor este un pas foarte important pentru a ne trăi viața așa cum vrem, urmându-ne propriul destin.

Traumele ne fac foarte mult rău la prima vedere, însă dacă schimbi perspectiva, ele se produc pentru a ne învăța câte ceva. Adică, până la urmă, ele sunt benefice în viața noastră. Primul pas este să conștientizezi trauma, să o vezi că este acolo și nu să o ignori sau să o faci uitată. Schimbând perspectiva și conștientizând orice fel de traumă, ne putem elibera de ea și ne putem vindeca.

Avem și traume moștenite de la membrii actuali sau anteriori ai familiei și chiar și de acestea ne putem elibera prin diferite modalități. Consiliera, coaching-ul sau tehnica Wingwave sunt doar câteva proceduri care vindecă traumele. Cum funcționează asta? Foarte simplu, scoatem la suprafață toate acele întâmplări, amintiri și emoții la care nu am vrut să ne uităm până acum.

Practic, la finalul procesului vei îmbrățișa profund sentimentul de iubire, acceptare și liniște interioară. Toate acestea doar prin conștientizarea, acceptarea și eliberarea poverilor inconștiente proprii sau moștenite, pe care le porți cu tine zi de zi. Wingwave-ul este cea mai ușoară modalitate de eliberare și ne oferă libertate totală de a alege viața pe care dorim să o trăim. Pentru că este esențial să ne urmăm propriul destin și nu cel al părinților, bunicilor sau unul dictat de societate.

Aceste traume, chiar dacă în aparență sunt uitate, ne rețin să urmăm propriul destin. Fiecare om are drumul lui în viață iar dacă mergi pe al altuia nu experimentezi trăirile tale și nu accesezi puterea ta constantă. Atunci oamenii nu se simt puternici, ci slabi, lipsiți de vlagă. Vindecându-ne traumele din interior, ne putem scăpa de durerea resimțită în fiecare zi și, în sfârșit, ne putem elibera.

Iar asta putem să facem doar noi și nimeni nu o poate face în locul nostru. Singura persoană pe care o putem vindeca cu adevărat suntem noi, dar vindecarea noastră este un cadou important pe care îl facem și celor din jurul nostru. Atunci când viața noastră interioară este în ordine, putem să ne întoarcem în sfârșit în momentul prezent, fără a mai râmâne blocați în trecut. Vom avea o nouă imagine despre noi, dar și despre exterior, va apărea o nouă energie, care va restabili fluxul iubirii.

Vindecarea traumelor interioare este cel mai important lucru pentru o viață liberă și plină de iubire.