Posted on
Vogue Dining Setting

Este greu să ții pasul cu toate aparițiile noi în industria de fashion și design. Cele mai noi apariții se găsesc… unde altundeva decât în Vogue Living ?! Aici găsești totul despre fashion, deco, design atemporal și multe altele.

Vogue întotdeauna a fost o inspirație, chiar din vremurile clasice. Lumea fashion se intersecteză tot mai des cu lumea design-ului interior. Această publicație setează trend-urile și ridică standardele de peste 250 de ani.

Baie de lemn

Iar proiectele lor sunt de vis. Interioarele și toate materialele sunt cele mai spectaculoase. În arhivă găsim multe proiecte, în aparență vechi, precum baia de lemn, care este împreună cu dormitorul.

Fotoliu cu print cu fructe

Interioare în stil mix and match sunt timeless, dar și print-uri florale, suprapuneri, dungi și piese aparent vechi, au făcut din Vogue o publicație cu stil de-a lungul anilor. Fotoliul cu print cu fructe, pare din altă eră, însă completează perfect geamurile imense dintr-o casă contemporană.

Dormitor elegant

Îmi place foarte mult simplitatea unui dormitor elegant, în culori neutre, crem, gri, alb. Totul este luminos, frumos și fresh. Exact cum ar trebui să fie o încăpere pentru relaxare.

Baie cu flori si disco ball

Florile sunt prezente peste tot, într-o măsură mai redusă, cât să înveselească spațiile. Frumosul nu este niciodată out of style. Florile sunt romantice, așa că se potrivesc chiar și în baie, alături de un disco ball.

Scaun de lemn

În arhiva Vogue găsești foarte multe stiluri, print-uri, design vechi și nou sau multe culori. Scaunul de lemn este o piesă timeless care merge la fel de bine într-un interior clasic, cât și într-unul modern. Vogue a adus fashion-ul în casele noastre, iar Vogue Living te ajută să îți transformi propria casă în una cu stil.