Posted on
Wingwave Coaching

Wingwave coaching este o tehnică prea puțin cunoscută în România. Această tehnică vine din Germania, de la Besser-Siegmund Institut și este o tehnică de coaching ușoară și rapidă, așa cum sugerează și numele. Se lucrează cu exercițiul numit EMDR, care este asemănător procesului de regenerare a creierului din timpul nopții, numit REM. Acesta este un proces natural, rapid și ușor, cu care creierul nostru prelucrează emoțiile, amintirile și se regenerează.

Eu folosesc această tehnică cu clienții mei zilnic, pentru că mă ajută să ajung la miezul problemei mult mai repede, decât orice altceva. Wingwave coaching scoate emoții captive, schimbă convingeri limitative, aduce idei noi, apar conștientizări și accesează resurse interioare nebănuite. Wingwave mă ajută să identific blocajele, dar și nevoile clienților, iar atunci când totul este clar, soluțiile apar mult mai repede. Îmi doresc să fac cât mai cunoscută această tehnică în România pentru că văd extrem de mulți oameni care au mare nevoie de sprijin.

În Germania acestă tehnică de coching este introdusă oficial în cadrul a 21 de facultăți și se folosește pentru studenți. Aici aducem Wingwave la toate evenimentele noastre. Am avut Wingwave la toate evenimentele trecute, seminarii și Retreat-uri și cu siguranță vom avea și la următoarele evenimente, care o să înceapă din septembrie. Împreună cu partenera mea Simona Echim, o să venim cu multe noutăți interesante.

Tehnica Wingwave

Dacă nu ai încercat încă această tehnică, am un cadou pentru tine. Și anume, o sesiune Gratuită de Wingwave Coaching. Tot ce trebuie să faci este să mă contactezi și să te programezi la numarul 0744878007 sau pe Facebook: Izabella Cete ; Instagram: @isabelacete . Te aștept cu mare drag să descoperim împreună lucruri la care poate nici nu te-ai fi gândit!

One Reply to “Wingwave Coaching”

Comments are closed.