Posted on
winter skincare

Nu există niciun dubiu că aerul rece de iarnă și temperaturile scăzute usucă tenul. Compania Farmec este profi în ceea ce privește winter skincare-ul , deoarece produsele sunt făcute în Cluj și evident este o zonă cu temperaturi scăzute iarna. Iar tenul nostru trebuie să fie sănătos și iarna.

Aslavital skincare

Am primit de câteva săptămâni acest set de skincare de la Farmec, din linia Aslavital. Produsele sunt potrivite pentru tenul sensibil, cu argilă 100% naturală, minerale și cărbune. Să vedem ce face fiecare.

Apa micelara aslavital

Aș începe cu apa micelară, deoarece este produsul must-have. Îndepărtează machiajul super ușor și nu irită deloc ochii. Masca peel-off cu căbune are acțiune detoxifiantă și se îndepărtează foarte ușor de pe față.

masca peel-off Aslavital
fiole Aslavital
crema lift

Fiolele hidratante, detoxifică și lasă tenul strălucitor. Great for brightning-up! Crema are efect de lifting și lasă tenul foarte fin.

crema aslavital

Acest efect o să îl vezi numai dacă încerci și tu acest produs și sper să încerci mai multe din această gamă. Am testat aceste produse aproximativ trei săptămâni și mi se par minunate. De atunci folosesc doar aceste produse zilnic pentru un ten mai sănătos, după cum am postat și pe Instagram aici, @isabelacete

Aslavital Mineralactiv

O să revin cu mai mult feedback și mai multe postări despre aceste produse aici sau pe Instagram @isabelacete . În caz că ai nevoie de o nouă rutină de skincare, acum este momentul cel mai bun să cumperi aceste produse.

Have a great weekend everyone!

#AslavitalMineralactiv #BUZZAslavital