Posted on
Yoga & Meditation Afternoon

Astăzi am pentru tine o veste bună! Sunt încântată să te anunț că în această lună rece de februarie, împreună cu Simona Echim, am dat startul unui proiect dedicat ȚIE! Mai exact, este vorba de o după-amiază petrecută împreună la evenimentul nostru Yoga & Meditation Afternoon.

Vestea și mai bună este că…o să fie minunat, pentru că în această după-amiază ne propunem să îți aducem relaxare și soluții la restrângerile și limitările din proria ta viață! Yoga & Meditation Afternoon va avea loc în data de 25 Februarie de la ora 14.00 la IKWE Yoga Studio din Cluj-Napoca. Vom avea clase de Yoga, Pranayama, meditație ghidată și coaching.

La această întâlnire vom discuta despre cum ajungi de la restrângeri la libertate. Vom veni cu soluții la restrângerile pe care ți le pui sungur/ă zi de zi. Vom avea trei întrebări esențiale pentru tine.

Cum gestionezi restrângerile pe care ți le pui sau ți se pun? Cum îți gestionezi emoțiile în situații provocatoare? Ce strategii aplici pentru a ajunge la libertate?

Pe scurt, vom căuta împreună soluții la provocările care apar în situații de restrângere. Toate aceste lucruri le vom aborda la partea de coaching. Și sunt sigură că aceste discuții te vor ajuta.

Înainte de asta, Simona Echim, fitness trainer, Yoga teacher, ne va încălzi prin exerciții distractive, sigure și accesibile pentru oricine. Iar posturile de Yoga predate de Simona sunt unele care dezvoltă conștiința asupra corpului. Ea predă aceste clase de foarte mult timp.

Acest eveniment va dura aproximativ 3 ore, în care ne vom cunoaște, îți vom răspunde la întrebări și vom oferi idei și soluții aplicabile pentru diverse situații. Te poți înscrie contactându-ne pe noi, pe pagnile noastre de Facebook: Simona Echim, Izabella Cete sau pe Instagram: @simona_echim @isabelacete Mai multe detalii despre eveniment găsești aici.

Pentru orice întrebări sau nelămuriri nu ezita să ne contactezi. Te așteptăm cu drag!