Posted on
Yoga Retreat Mind&Body Attitude

În această primăvară am lansat în premieră un eveniment de tip Retreat. Este vorba despre Yoga Retreat Mind & Body Attitude care va avea loc la data de 20-22 mai. Organizez acest eveniment împreună cu Simona Echim, Fitness Trainer, Yoga Trainer și prietena mea. Acest Retreat s-a născut dintr-o idee și o dorință de a da mai departe tot ce am învățat noi în ultimii ani.

Dacă la început a fost o idee rumegată multe luni de zile, a urmat apoi un plan, apoi câteva telefoane, o excursie and it’s done. La acest Retreat este binevenită orice persoană care își dorește un weekend diferit de toate celelalte. Pentru mine personal acest Retreat are o semnificație de conectare intensă cu mine, cu tine și cu tot ce o să se întâmple. Pentru că o să avem un program frumos, într-un cadru de poveste, unde ne vom relaxa, vom socializa și ne vom dezvolta împreună.

Mai multe informații despre acest eveniment găsești aici. Locurile sunt limitate, așa că grăbește-te și rezervă-ți locul cât mai repede. Te așteptăm cu drag să experimentăm momente frumoase împreună! See you there!