Posted on

Îmi place tot ce ține de decorațiuni interioare. Îmi place diversitatea și schimbarea. Dacă aș putea, m-aș muta în fiecare an într-o casă nouă. Preferabil să fie goală bineînțeles, să pot să aduc decorațiuni noi rând pe rând, să le potrivesc ca pe un puzzle, ca la final să iasă o adevărată artă. A mea!

Și când totul este gata, să savurez puțin momentele și energia din acel loc, iar când încep să mă plictisesc, să îmi iau cărțile și să plec spre o altă casă goală. Da, îmi plac mult cărțile și țin la cărțile mele, o să le iau cu mine de fiecare dată când mă voi muta.

În fiecare casă o să aibă locul lor binemeritat. Ei sunt prietenii și profesorii mei. Îmi mai plac obiectele decorative cu forme ciudate. Cu cât mai neobișnuit, cu atât mai bine.

Îmi plac luminile, becurile, candelabrele, ghirlandele, tot ce strălucește. Îmi plac toate little artworks.

Până la momentul Z îmi place să adun idei, am mii de idei în cap, însă eu fiind organizată, pe unele le adun pe un moodboard. Din păcate doar pe unele pot să le pun pe moodboard, pentru că multe dintre obiectele de decor imaginate nu le-am găsit încă materializate. 🙂

Ziua Z se apropie repejor și aștept cu drag proiectul următor. Oare ce o să fie?

Hope you guys enjoyed reading this! X